MENIU

Ronaldo: "Vreau să-mi închei cariera în Brazilia"

Foto: www.oleole.com

Ronaldo încearcă să renască în Brazilia, la Corinthians. Fostul "Fenomen" e pe val la gruparea braziliană şi anunţă că vrea să revină în naţionala lui Dunga şi să mai participe la un Mondial.

"Sunt fericit că am revenit. Am marcat două goluri, cu Santos nu am mai făcut-o, dar am câştigat. Cred că fanii aveau o idee greşită, totuşi. Nu poţi marca în fiecare partidă. În perioada de inactivitate m-am îngrăşat 11 kg. Am slăbit opt, dar ultimele trei îmi dau bătăi de cap. După ce le voi da jos, voi regăsi explozia care-mi lipseşte", a declarat Ronaldo, într-un interviu acordat cotidianului italian "Gazetta dello Sport". "Vreau să marchez multe goluri şi la naţională şi să particip la încă un Mondial. Îmi voi încheia cariera în Brazilia", a mai spus Ronaldo.

Ronaldo, acum în vârstă de 32 de ani, a debutat în această lună la gruparea braziliană Corinthians (formaţie pentru care a marcat deja două goluri), la mai bine de un an după grava accidentare pe care a suferit-o la genunchiul stâng pe vremea când era legitimat la AC Milan. La naţionala Braziliei, Ronaldo a marcat 62 de goluri în 97 de selecţii.
Mai multe articole despre:
Brazilia Corinthians Ronaldo carieră