MENIU

RoBlogFest 2009 s-a încheiat cu huiduieli şi ostilitate pe bloguri

Foto: Cotidianul.ro
Visurât, declaraţie după decernarea premiilor la RoBlogFest

Decernarea premiilor RoBlogFest 2009 s-a lăsat cu huiduieli pentru Visurât, care a plecat acasă cu mai multe premii, inclusiv cele pentru "Cel mai popular blog" şi "Blog personal". Atitudinea ostilă a continuat pe bloguri şi după încheierea serii, iar Visurât are un mesaj pentru "verzele" care l-au criticat.

Visurât se laudă că este al treilea an consecutiv în care câştigă, spune să mobilizarea bloggerilor funcţionează, dar nu se abţine de la câteva observaţii acide.

"Verzelor, dacă aţi fi avut varză pe blog şi nu în cap (eventual şi mai multe luni de blogging şi ceva realism în voi), poate aveaţi nişte şanse. Să fiu şi mai rău, se pare că ăia mulţi şi uniţi care au probleme cu infertilitatea (n.red. SOS Infertilitatea, blog surclasat de Visurât la categoria "Blog colectiv") nu s-au dovedit a fi atât de mulţi si de uniţi", scrie el după încheierea RoBlogFest.

Visurât a stârnit controverse în blogosferă după ce a promis un laptop celui care îi face cea mai convingătoare campanie de promovare, pe blog sau offline, pentru a fi votat la RoBlogFest. "Am venit cu o idee bună care a dat rezultate şi am câştigat. Asta este", concluzionează Visurât.

Vezi lista câştigătorilor RoBlogFest 2009

Mai multe articole despre:
premii huiduieli Roblogfest