MENIU

Rednic doreşte ca toţi jucătorii din lotul actual să rămână în Ştefan cel Mare

Foto: www.ziare.com

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, joi, la finalul meciului câştigat împotriva lui Banik Ostrava, scor 2-0, că îşi doreşte ca în această pauză competiţională niciun jucător din lotul actual să nu părăsească gruparea din Ştefan cel Mare.

"Sunt mulţumit de cum au reacţionat băieţii, au făcut două jocuri bune. Claudiu Niculescu joacă foarte bine, şi nu numai el. Îmi sunt dragi toţi jucătorii, o să aibă posibilitatea toţi să joace. E bine să am un lot cât mai numeros, pentru că va fi nevoie de toţi. Am cerut un mijlocaş central şi un fundaş dreapta, pentru că Ropotan şi Blay au şi ei limite. Prin venirea lui N'Doye ne-am asigurat la mijlocul terenului. Îmi doresc să rămână toţi jucătorii pe care îi am acum în lot", a spus Rednic.

La rândul său, preşedintele executiv Cristi Borcea a afirmat că, dacă va fi ferită de accidentări, Dinamo va câştiga titlul în acest sezon: "Victoriile aduc victorii. Pentru Dinamo, pentru Mircea Rednic, este foarte important ca să poată alinia mereu două echipe. Vor fi jucători care vor sta în tribună, dar asta e, trebuie să fim o familie. Niculescu se antrenează pentru campionat. Avem un lot foarte valoros şi trebuie să câştigăm titlul. Dacă nu vom avea accidentări, nu ne mai poate opri nimeni".

Oficialul dinamovist a mai afirmat că fundaşul Cosmin Contra nu se poate transfera până în vară la formaţia din Ştefan cel Mare: "Pe Contra îl aşteptăm în orice moment, dacă el va vrea să vină, eu pot face transferul, dar din câte am vorbit cu el, nu poate sosi la noi până în vară".

Formaţia pregătită de Mircea Rednic s-a impus, joi, în faţa echipei Banik Ostrava din Cehia, scor 2-0, Claudiu Niculescu reuşind iar să înscrie în ultimul meci al alb-roşiilor din turneul de pregătire din Antalya.
Mai multe articole despre:
Dinamo Mircea Rednic Cosmin Contra Banik Ostrava