MENIU

Piteştiul nu le prieşte rapidiştilor: FC Argeş - Rapid, scor 1-0

Foto: NewsIn

Echipa Rapid a pierdut cu scorul de 0-1 meciul disputat, marţi, împotriva celor de la FC Argeş, într-un meci disputat la Piteşti, oraş în care, săptămâna trecută, era învinsă cu 4-2 de Dinamo în Cupa României.

Prima repriză a fost una fără mari evenimente, iar la finalul ei Rapid se vedea condusă cu 1-0, după ce Adrian Iordache a fost angajat în adâncime de Elias Bazzi şi a înscris din interiorul careului, la colţul lung, profitând şi de plasamentul greşit al portarului Marinescu.

Imediat după reluarea jocului, Rapid a beneficiat de un penalty obţinut de Djalovic, la un duel în careu cu Dan Lăcustă. Scorul a rămas, însă, 1-0, după ce Juliano Spadacio şi-a bătut joc de lovitura de la 11 metri, şutând mult peste poarta apărată de Ionuţ Boşneag.

Rapidul a continuat să alerge după egalare, însă jocul giuleştenilor a fost unul haotic, lipsit de luciditate, chiar dezolant pe alocuri, iar cele mai mari ocazii de gol au aparţinut tot gazdelor, prin Bazzi şi Dulcea.

Pe final de joc, Rapidul a ratat două uriaşe ocazii de a marca. Dacă Pitbull, scăpat singur cu Boşneag, a şutat foarte slab, în braţele portarului, de la 10 metri (min. 88), în minutul 90 tânărul Lucian Răduţă a încercat să profite de o respingere greşită goalkeeper-ului gazdelor şi să înscrie cu capul, dar mingea a trecut peste poartă.

FC Argeş, echipă care nu ştie dacă victoria de marţi va conta, deoarece riscă retrogradarea, după ce patronul Cornel Penescu a fost arestat pentru coruperea unor arbitri, nu mai reuşise să învingă Rapidul pe teren propriu de opt ani.

Caseta tehnică:

FC ARGEŞ - RAPID 1-0 (Ad. Iordache 30)

FC Argeş: Boşneag - Ad. Voicu (Cârstoiu 88), Bălaşa, Lăcustă, Poenaru - Doman (V. Stan 64), Tănase, Bazzi, Năstăsie - Kamara, Ad. Iordache (Dulcea 81). Antrenor: Ionuţ Badea.

Rapid: Marinescu - Maftei, M. Constantin, J. P. Andrade, Mardare - Grigorie (Herea 75), Ivelja, Spadacio, E. Dică (J.P. Pinto 46) - Djalovic (Răduţă 80), Pitbull. Antrenor: Marian Rada.

Cartonaşe galbene: Boşneag 89, Dulcea 90 / J.P. Andrade 5

Arbitri: Cristian Balaj - Gero Szabo, Mihai Artene

Stadion: Nicolae Dobrin; Spectatori: 3.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida FC Argeş - Rapid, scor 1-0.

Mai multe articole despre:
Liga I Rapid FC Argeş Etapa a 26-a