MENIU

Pereira: Transferul la Benfica ar fi un pas foarte important în cariera mea

Foto: NewsIn

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Alvaro Pereira, a afirmat într-un interviu pentru Record că este fericit că are şanse mari să evolueze din sezonul viitor pentru formaţia Benfica Lisabona.

"Transferul la Benfica ar fi un pas foarte important în cariera mea. Este un club mare, cunoscut în toată lumea. Transferul nu este încă finalizat, dar este bine atunci când de vorbeşte despre noi. Voi fi foarte fericit dacă tranzancţia se realizează", a spus Pereira.

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, şi directorul executiv al clubului, Răzvan Zamfir, au fost miercuri la Lisabona pentru a discuta cu reprezentanţii clubului Benfica despre transferul lui Pereira, iar cotidianul Diario de Noticias scrie că formaţiile au ajuns la un acord în privinţa sumei de transfer.

Potrivit presei portugheze, Benfica va achita 4 milioane de euro, contractul jucătorului va fi valabil pentru patru sezoane, iar acesta va câştiga 450.000 de euro pe an.

Alvaro Pereira a fost adus la CFR la începutul sezonul 2007-2008 de la formaţia Argentinos Juniors pentru aproximativ două milioane de euro, iar fotbalistul mai avea patru ani de contract cu gruparea din Cluj.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj Pereira Benfica