MENIU

Milla Jovovich, a treia oară e cu noroc! - VEZI FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Modelul ucrainean Milla Jovovich a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a treia oară, de data aceasta devenind soţia regizorului Paul W.S. Anderson.

Frumoasa Milla Jovovich, cunoscută ca model, dar şi ca actriţă s-a căsătorit weekend, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat în curtea casei ei din Beverly Hills. 50 de invitaţi au asistat le eveniment printre care şi starul serialului Anatomia lui Grey, Patrick Dempsey. 

Milla, în vârstă de 33 de ani, şi soţul ei, de 44 de ani, au decis să spună "Da" în faţa altarului după o relaţie de şase ani. În noiembrie 2007, frumosul model a devenit mama unei fetiţe. 

De-a lungul timpului, frumosul model a fost măritată cu alţi doi bărbaţi celebri. La numai 16 ani, Milla a decis să se căsătorească, după ce s-a îndrăgostit de actorul Shawn Andrews, pe platourile de filmare ale peliculei "Dazed And Confused". Două luni mai târziu cei doi au anulat căsătoria. În 1998, ucraineanca a îmbrăcat rochia de mireasă pentru regizorul francez Luc Besson, însă după un an cei doi au divorţat.

Mai multe articole despre:
căsătorie Milla Jovovich