MENIU

Liverpool: Steven Gerrard a pledat nevinovat la acuzaţiile de agresiune

Foto: The Times

Mijlocaşul englez al echipei Liverpool, Steven Gerrard, a pledat nevinovat în faţa unui tribunal în procesul care i s-a intentat după ce a fost inculpat de agresiune asupra unui bărbat din localitatea Southport, informează AFP.

Steven Gerrard, la fel ca şi alţi doi bărbaţi care l-au însoţit în momentul agresiunii, a pledat nevinovat la acuzaţiile care i se aduc, iar procesul său a fost amânat pentru data de 20 martie. Până atunci, jucătorul a fost lăsat liber după ce a plătit o cauţiune.

Incidentul s-a petrecut într-un bar din Southport, iar şase persoane, printre care şi jucătorul lui Liverpool, au fost arestate de poliţie şi eliberate ulterior. Ceilalţi cinci bărbaţi au vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Southport, care era DJ-ul barului în care s-a petrecut scandalul, a fost transportat la spital cu mai multe răni pe faţă, dar este în afara oricărui pericol. El a avut nevoie de patru copci pentru rănile pe care le-a avut. Un martor prezent în bar a povestit că bărbatul agresat a făcut un comentariu la adresa lui Steven Gerrard, iar lucrurile au degenerat şi a izbucnit scandalul care a dus la arestarea fotbalistului.

Mai multe articole despre:
Liverpool agresiune Steven Gerrard