MENIU

Liga Europa - Sabău: Anderlecht a fost prea puternică

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, joi, după înfrângerea de la Bruxelles, scor 1-3, că echipa sa a făcut tot ce a putut pentru a câştiga meciul, însă Anderlecht a fost net superioară.

"Am încercat să dăm tot ce se poate. Am avut în faţă adversari net superiori, dar chiar şi la 1-1 am pus mari probleme adversarului. Puteam să marcăm de mai multe ori. Credeam că mai putem înscrie, dar a venit acel gol stupid, care nu a anunţat nimic şi a fost clar că belgienii sunt jucători pot juca şi contraataca fără probleme. E nevoie de timp să se construiască o echipă", a spus Sabău.

Un discurs la fel de pesimist a avut şi preşedintele timişorenilor, Gheorghe Chivorchian. "Pe noi nu ne-au ajutat schimbările, pe ei însă i-au ajutat. Suntem prea mici şi trebuie să fim realişti, însă nu meritam să pierdem. Noi vrem să creştem frumos şi să avem rezultate", a spus Chivorchian.

FC Timişoara a fost învinsă, joi, în deplasare, de Anderlecht Bruxelles cu scorul de 3-1, în Grupa A a Ligii Europa şi mai are şanse minime de calificare în 16-imile de finală ale competiţiei.