MENIU

Duminică ar fi trebuit să aibă loc "cutremurul gigant" care ar fi purificat omenirea şi care ne-ar fi arătat a cincea dimensiune

Foto: wordpress.com

Un cutremur puternic trebuia să zguduie România duminică dimineaţă, conform lui Aurel Răileanu, supranumit şi "Omul-Magnet". Seismul ar fi avut drept scop purificarea planetei de rău, precum şi trecerea omenirii de la patru dimensiuni la 5.

Aurel Raileanu mai spunea că acest cutremur devastator va avea mai multe grade decât cutremurul din 1977. "Omul magnet" a prezis chiar şi magnitudinea acestui "cutremur purificator": 8 pe scara Richter.

Cutremurul trebuia să înceapă duminică la ora 9.00 fix, ora României.  Aurel Răileanu ne mai avertiza că odată cu seismul (care nu s-a mai produs, n.r.) "lumea se purifică şi va muri  tot ce înseamnă rău", deoarece "trecem de la 4, la 5 dimensiuni". 

"Omul magnet" a explicat că, "pentru că România nu a mai avut parte de un cutremur serios de mai bine de 30 de ani, acum este timpul pentru o mişcare seismică de proporţii".

Maria Munteanu, asistent cercetător la Institutul Naţional pentru Fizica Pământului, a declarat pentru REALITATEA.NET că "în această dimineaţă nu a avut loc niciun cutremur pe teritoriul României şi în mod categoric nicio persoană nu poate să prezică un cutremur".

Aceasta a mai declarat că "persoanele care pretind că pot prevesti cutremurele nu fac altceva decât să panicheze populaţia".

Mai multe articole despre:
cutremur prevestire