MENIU

Alonso îşi pregăteşte echipa pentru un nou titlu

Alonso îşi pregăteşte strategia

Fernando Alonso a învăţat bine lecţia din epoca McLaren: dublul campion mondial se pregăteşte pentru un nou titlu încercând să-şi apropie echipa tehnică a noului său team, Ferrari.

Fără sprijinul echipei, nimeni nu poate trage lozul cîştigător - Fernando Alonso a învăţat asta pe propria piele, în vremurile aventurii sale ca pilot McLaren. Visul împlinit de a pilota un monopost Ferrari l-a determinat pe spaniol să-şi regândească atitudinea, astfel că dublul campion mondial a anunţat că se pregăteşte pentru reuşita numărul trei împreună cu întreg staff-ul de la Maranello.

\"Trebuie sa câştig încrederea echipei şi să contruiesc o relaţie bună cu inginerii şi mecanicii. Acesta este planul meu pentru lunile următoare. Am văzut mai multe din uzina de la Maranello decât alţii în doi ani. Trebuie să ajungem la linia de start a primei curse cu o viziune clară asupra echipei, pentru a ne simţi cu toţii bine unul cu celălalt\" a explicat Alonso.

Alonso a condus, pe parcursul vizitei sale de pe 1 decembrie la uzinele Ferrari, două modele de curse (458 Italy şi 599) pe pista specială de teste de la Fiorano.

Mai multe articole despre:
Formula 1 Fernando Alonso Ferrari