MENIU

Alertă cu bombă în centrul oraşului Timişoara

Foto: iulianceausescu.files.wordpress.com

Alertă bombă în centrul oraşului Timişoara. Terasa unui fast-food a fost evacuată. Miercuri, în jurul orei 11.00, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că în zona centrală se află două maşini pe cale să explodeze.

În jurul orei 11.00 un bărbat a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că  în zona centrală se află două maşini pe cale să explodeze. Forţele de ordine s-au prezentat imediat la faţa locului, au identificat şi au izolat zona respectivă. A fost evacuată terasa unui fast-food. 

Oamenii nu sunt panicaţi, ei fiind obişnuiţi cu astfel de anunţuri cu bombă la 112. În Timişoara au mai fost primite astfel de alerte cu bombă la 112 şi, din fericire, toate au fost alarme false. Sunt zeci de oameni care sunt blocaţi, nu traversează şi trebuie să ocolească zona încercuită de poliţişti.

Potrivit poliţiştilor, în Timişoara sunt frecvente astfel de alerte cu bombă, însă niciunul din ele nu a fost confirmat. Cu toate acestea, forţele de ordine sunt obligate să ia toate măsurile de precauţie în astfel de cazuri.

 

Mai multe articole despre:
Timişoara bombă news alert