MENIU

Taie o gulie rondele, unge feliile cu miere şi lasă-le la macerat. Bea apoi sucul. Efectul, uimitor

Pentru a trata raguseala exista numeroase tratametne naturiste care pot rezolva aceasta problema foarte eficient, scrie ele.ro.

Gulia este o leguma potrivita pentru tratarea acestei afectiuni. Taie o gulie alba in rondele pe care le ungi cu miere. Aseaza rondelele unele peste altele, aplica din nou miere si leaga-le apoi bine cu o sfoara alimentara curata. Aseaza apoi gulia intr-o cana, mai toarna putina miere si lasa asa la macerat timp de 12 - 14 ore. Din sucul lasat de gulie consuma zilnic 3 lingurite, amestecate cu putina apa.

Cu aceasta solutie poti face si gargara. Gargara mai poti face si cu apa in care ai fiert o gulie. Tot pentru raguseala mai poti amesteca o lingurita de suc de ceapa cu o lingurita de miere.

Gargara cu o infuzie realizata dintr-o lingurita de scortisoara si una de cardamon, la un pahar de apa, este extrem de benefica pentru ameliorarea raguselii. Pentru ameliorarea iritatiilor cronice ale gatului, inmoaie intr-o cana 2 - 3 smochine uscate cu 2 - 3 migdale, timp de 3 ore.

Cojeste apoi migdalele si zdrobeste-le impreuna cu smochinele, pana obtii o pasta. Adauga o lingurita de miere si o cana de apa calda. Amesteca bine si bea acest amestec inainte de culcare. Acest preparat poate fi consumat si cu lapte cald sau ceai, mai scrie sursa citată.

Mai multe articole despre:
miere anunţ remedii măsură pentru raguseala gulie