MENIU

Scandal monstru în comuna Pantelimon. Două victime au ajuns la spital, dar bătăușii au venit după ele cu săbii și bâte

Scandal monstru în comuna Pantelimon

Comuna Pantelimon a fost scena unui scandal de proporții, manifestat printr-o confruntare violență între două clanuri. Conflictul a dus la rănirea a două persoane, care au fost transportate de urgență la Spitalul Pantelimon. Însă, incidentul nu s-a oprit aici. Bătăușii, nemulțumiți de desfășurarea evenimentelor, au venit la spital înarmati cu săbii și bâte, provocând o panică generalizată printre pacienți și personalul medical.

Odată ajunși la spitalul Pantelimon, bătăușii s-au manifestat violent și au distrus un monitor de la camera de gardă. Personalul spitalului a apelat de urgență 112 și a cerut intervenția poliției și jandarmeriei. La auzul intervenției forțelor de ordine, bătăușii s-au făcut nevăzuți.

Personalul spitalului a spus reporterilor Realitatea Plus că pacienții au intrat in panica și au inceput sa alerge pe coridoare pentru a se îndepărta cât mai mult de locul conflictului. 

Atunci când forțele de ordine au ajuns la unitatea medicală, scandalagiii părăsiseră deja locul, iar cercetările sunt în curs de desfășurare pentru identificarea și depistarea acestora. 

Poliția a demarat o anchetă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind investigate infracțiuni precum tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugerea bunurilor și agresiunea fizică. 

Un tânăr a murit după ce a plonjat cu mașina în lacul Pantelimon. Eforturile de resuscitare ale salvatorilor au fost în zadar