MENIU

Femeia perfectă în funcţie de zodia lui. Cu cine ai şanse să formezi cuplu perfect

Iata care sunt trasaturile femeii ideale conform zodiei fiecarui barbat si cu ce semne are sanse foarte mari sa formeze o pereche reusita.

Berbec
Pentru barbatul din zodia Berbec, femeia ideala are clasa, este manierata, stie cum sa se poarte in societate, il face sa se simta mandru ca sunt impreuna, dar in acelasi timp este si o buna gospodina. Trebuie sa ii acorde atentie si sprijin. Pentru el, femeia perfecta este, de multe ori Leu, Sagetator sau Balanta.

Taur
Barbatului din zodia Taur ii place femeia misterioasa, interesanta, care ii starneste curiozitatea si ii mentine interesul, dar care in acelasi timp ii tolereaza caracterul secretos si ii ghiceste starea de spirit, deoarece este introvertit. Face pereche foarte buna in general cu femeia Capricorn, Fecioara sau Scorpion.

Gemeni
Femeia perfecta pentru barbatul din zodia Gemeni este aceea care se poarta natural cu el, ii suporta capriciile si nu il sacaie; trebuie sa aiba nervi tari si sa ii placa provocarile, iar in acelasi timp sa isi pastreze ea insasi o latura misterioasa, care sa ii starneasca imaginatia. Face casa buna cu femeia Balanta, Varsator sau Leu.

Rac
Nativul din zodia Rac se simte atras de femeia sincera, vesela, sigura pe ea, intuitiva, care ii mentine viu interesul si il sprijina in idealurile sale; aceasta trebuie sa aiba o natura grijulie, sa ii pese de ceea ce se intampla cu el. Femeia perfecta pentru el este deseori o nativa Capricorn, Scorpion sau Pesti.

Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop zodii femeie ideală