MENIU

E oficial! S-a descoperit cea mai bună oră pentru sex

E oficial! S-a descoperit cea mai bună oră pentru sex

Știi care este cea mai potrivită oră pentru sex? Ei bine, nu este vorba despre o oră târzie în noapte, dar nici despre toiul zilei. Cercetătorii britanici au studiat și această problemă și au descoperit că ora 5.48 dimineața este ideală dacă vrei să atingi punctul maxim al plăcerii.

 Cum au putut afla atât de precis acest lucru, doar savanții britanici pot răspunde. Cert este că sunt aproape siguri că 5.48 dimineața, când nici nu se ivesc zorii zilei, este ora ideală pentru făcut sex cu iubitul.

Oamenii de știință vin și ei să confirme această concluzie și spun că, din analizele lor amănunțite, nivelul de testosteron din corp, atât la bărbat cât și la femeie, este cel mai mare dimineața. Deci este o oră potrivită pentru a face dragoste.

Nivelul de energie este ridicat la ambii parteneri, iar mental, aceștia sunt cel mai puțin afectați de grijile cotidiene, deci această oră este cea mai potrivită pentrru activități intime, este de părere și sexologul Geraldine Myers.
Cea mai bună oră pentru sex: la 5.48 ai mai multe șanse să ai orgasm

Oamenii de știință s-au pus de acord, după ce au analizat și alte studii în domeniu, că această oră din zi nu doar că este cea mai potrivită pentru a face sex și a te detensiona, ci este una ideală dacă îți dorești orgasme intense cum nu ai mai avut.


O cercetare ale cărei rezultate au fost publicate recent în Jurnalul Medical Britanic a scos la iveală că razele soarelui ridică nivelul de testosteron, datorită acțiunii de stimulare a hipotalamusului, acea parte din creier responsabilă cu activitatea hormonilor în corp.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Mai multe articole despre:
ORA sex cuplu