MENIU

Cine te iubește cu adevărat, în funcție de zodie

Cine te iubește cu adevărat, în funcție de zodie

Este destul de dificil să afli cine te iubește cu adevărat în ziua de azi, mai ales atunci când în jurul tău se află atâtea persoane false, care profită de bunătatea ta. Deși este greu să eviți astfel de oameni, poți să îți dai seama cine îți este prieten adevărat sau nu, fiind puțin mai atentă în legătură cu cei cu care îți petreci timpul.

În ceea ce privește zodiile, nu toate sunt iubite cu adevărat. Anumiți nativi reușesc să atragă simpatia persoanelor cu care intră cel mai mult în contact, dar și celor cu care își împart mâncarea, timpul sau... patul. Dacă ești deja curioasă cine ține la tine cu adevărat, află mai jos!

Berbec

Firea impulsivă și excesele de furie nu prea te ajută la acest capitol. Majoritatea persoanelor nu te consideră o prezență plăcută, mai ales atunci când te trezești cu fața la cearșaf. Poți să îți pierzi cumpătul  într-o fracțiune de secundă, și de aceea nu prea există persoane care te iubesc, ci multe cărora le este teamă de tine. 

Taur

Deși ești încăpățânată și posesivă uneori, calitățile tale te fac o prezență cu adevărat plăcută în anumite situații. Deși toată lumea te evită din cauza personalității complicate, mulți te iubesc atunci când te afli în bucătărie. 

Citește continuarea aici

 

 

Mai multe articole despre:
horoscop