MENIU

Horoscopul zilei, vineri, 11 octombrie 2024. Pluto intră în Capricorn pentru ultima dată în cursul vieții noastre. 4 zodii vor avea ultima șansă de a schimba un aspect al vieții lor

Horoscopul zilei, vineri, 11 octombrie 2024

Horoscopul zilei de vineri, 11 octombrie 2024, aduce o energie cosmică unică, având în vedere că Pluto își face intrarea pentru ultima dată în Capricorn în cursul vieții noastre. Acest moment marcant nu doar că semnalează o schimbare majoră, dar oferă și oportunitatea de a transforma un aspect esențial al vieții noastre. Cu Pluto în mișcare directă, este momentul ideal să reflectăm asupra dorințelor noastre cele mai profunde și să acționăm cu determinare în direcția obiectivelor stabilite. Această configurare astrală ne provoacă să lăsăm în urmă constrângerile care ne împiedică să evoluăm și să ne îmbrățișăm schimbarea. Fiecare zodie va simți această influență, dar pentru unii, va fi ultima șansă de a naviga spre o transformare esențială.

De asemenea, Luna intră în Vărsător, îndemnând zodiile să se concentreze pe viitor. Ce ai dori să faci în zilele, săptămânile sau lunile următoare?

Berbec

Cu Pluto retrograd în casa carierei tale, te-ai tot confruntat cu obstacole în ultima perioadă, dar să știi că odată cu ieșirea din retrograd lucrurile revin pe calea cea bună. Ambiția redevine pasiunea ta, iar determinarea e ca și garantă. Din peisaj mai lipsesc doar visele, care e indicat să fie cât mai aprinse și mai mărețe, căci Pluto nu se va mai întoarce în această casă în timpul vieții tale.

Taur

Cu Pluto retrograd în a noua ta casă, cea a aventurii, a intelectualității și a spiritualității, te-ai simțit blocat/ă, poate izolat/ă într-o lume măruntă din care nu aveai acces la universul înconjurător. Se sparg limitele acum, așa că rezervă acea călătorie sau fă primii pași pentru a transforma în realitate acel vis. Grăbește-te, căci pe 19 noiembrie Pluto intră în Vărsător.

Gemeni

Pluto retrograd în a opta casă, a intimității, a adus ceva probleme în conexiunile cu ceilalți, de care parcă nu mai reușeai să te apropii ca altă dată. Dar lucrurile se schimbă acum, când primești undă verde să fii vulnerabil/ă cu întoarcerea lui Pluto în mișcare directă. Pune în practică și lecțiile pe care le-ai învățat pe plan financiar, unde te-ai scuturat de câteva credințe limitative.

Portalul 10/10 deschide calea unui nou început. Care este șansa ta, conform numerologiei

Rac

E timpul să dai mai multă atenție parteneriatelor tale și să începi să aplici lecțiile despre putere pe care mărunta planetă Pluto le oferă cu generozitate. Dacă ești singur/ă, nu îți mai coborî standardele numai pentru că pare că ceilalți nu sunt în stare să adere la ele. Dacă ești într-o relație, atunci asigură-te că ești cu adevărat fericit/ă, și, dacă nu, fă o schimbare.

Leu

Nu mai există nicio piedică în calea grijii de sine, o veste bună pentru Leul ocupat în ultima perioadă. Cu Pluto direct în casa a șasea, cea a sănătății și rutinei, ești în sfârșit gata să îți acorzi prioritate. Răsfață-te în vreme ce umpli frigiderul de legume și fructe proaspete și reîncepi să faci mișcare, mai ales că Pluto se mută peste 6 săptămâni în casa parteneriatelor, și vei pune accentul pe ceilalți.

Fecioară

Pluto și-a pus în minte să facă ultimele schimbări în sectorul cel mai creativ și mai plăcut al vieții tale, până la mutarea în Vărsător. Acum este timpul să te implici în proiecte creative sau poate să decizi să faci un copil, dar grăbește-te, căci mai sunt 6 săptămâni pe care planeta le petrece în acest capitol al vieții tale. E și un prilej bun să reiei o relație sentimentală marcată de obstacole. Gata cu drama!

Ce trebuie să faci pentru a avea noroc la bani, în funcție de zodie

Balanță

Ultimele luni au fost foarte intense pe frontul domestic, obligându-te să faci față unor dinamici complicate de familie sau să rezolvi traume din trecut. Din fericire, acum lucrurile încep să se clarifice odată ce Pluto își reia cursul direct pentru ultimele 6 săptămâni din viața în a patra casă, cea domestică. Pune în practică lecțiile învățate – cum ar fi să nu îți mai reverși frustrarea pe cei dragi.

Scorpion

Nu ești tu cea mai comunicativă zodie, dar acest sector a fost extrem de afectat de când Pluto a fost retrograd mai întâi în Vărsător și apoi în Capricorn. De aceea ai fost atât de închis/ă, incapabil/ă să spui ce te frământă. Deși nici de-acum nu o să te transformi într-o gură spartă, măcar vei vorbi din inimă. Când Pluto intră în Vărsător pentru 20 de ani, comunicarea va fi mai puțin intensă.

Săgetător

Puteai să ai averea unui nabab și tot te-ai fi simțit constrâns/ă financiar în perioada petrecută de Pluto în retrograd în Capricorn, de pe 1 septembrie până mâine. Dacă te-ai săturat să strângi cureaua, află că de acum o vei face cu mai mult stil și cu mai multe rezultate pozitive, spun astrologii. Dar de asemenea poți să descoperi și modalități noi de a face bani.

Horoscopul săptămânii 14 - 20 octombrie. Patru zodii vor renaște din propria cenușă. Astrele aduc claritate în relații

Capricorn

Conform astrelor, ziua de mâine te va ajuta să revii la obiectivele tale în glorie deplină. Pluto e iar direct în constelația ta, atenție mare, pentru 6 săptămâni și ultima dată în decursul vieții tale. Acum definitivezi o transformare completă, așa că depune muncă ardentă pentru tine și pentru țelurile tale. Viața va deveni mai simplă odată ce Pluto intră în Vărsător.

Vărsător

Cu Pluto în a douăsprezecea casă, ai depus multă muncă la interior în ultimii 16 ani, dar acum să știi că trebuie să înlături tot ce te mai desparte de adevărata ta ființă. Pare muncă titanică? Accelerează pe ultima sută de metri – respectiv ultimele 6 săptămâni pe care le mai petrece micuța planetă în Capricorn -, căci de pe 19 noiembrie va intra în semnul tău, dând startul unei transformări intense.

Pești

Activitatea în grupurile tale redevine plăcută. E timpul să dai tot ce ai pentru a lega relații trainice, fie că asta presupune să începi un club de carte, să te înscrii într-un partid politic sau să stabilești o seară pe săptămână când să găzduiești reuniuni în casa ta. Pe de altă parte, mai sunt 6 săptămâni pe care Pluto le petrece în a unsprezecea ta casă, apoi o va accesa pe cea a transformării interne.

Horoscopul dragostei, săptămâna 14 - 20 octombrie. Astrele aprind flacăra pasiunii pentru cei care nu mai credeau că-și vor găsi perechea