MENIU

Florin Piersic lansează un mesaj emoționant pentru fanii săi, chiar de la recuperare: „Așa mi-a fost scris...”

Celebrul actor român Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, trece printr-o perioadă dificilă de recuperare după probleme medicale grave. Actorul a suferit o infecție severă la genunchiul stâng, care a necesitat mai multe intervenții chirurgicale și i-a afectat grav starea de sănătate. 

După o lungă absență de pe scena teatrului, Florin Piersic încearcă să își regăsească forțele, sprijinit de rugăciunile și mesajele de încurajare primite de la publicul său.

Într-un mesaj video emoționant, filmat din stațiunea balneară Hajdúszoboszló din Ungaria, unde urmează un tratament de recuperare, Piersic a dezvăluit că, în luna mai, a fost la un pas de o tragedie. În lunile care au urmat, actorul a petrecut mult timp în spitale și clinici, fiind supus unor proceduri medicale complexe. Cu lacrimi în ochi, Piersic a vorbit despre dificultățile prin care a trecut și a mulțumit tuturor celor care s-au rugat pentru sănătatea sa și i-au trimis gânduri bune.

Ce a mărturisit marele actor al României

„Am avut o infecție la genunchiul stâng, care m-a afectat profund. Au fost mulți care s-au rugat pentru mine. Pentru asta, trebuie să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, m-au sunat și mi-au trimis mesaje. Publicul din România mi-a arătat o afecțiune extraordinară, iar acest lucru mi-a dat putere să merg mai departe. Sunt fericit că sunt mai bine decât am fost și că sunt încă alături de dumneavoastră”, a spus Florin Piersic, cu o emoție vizibilă în voce.

Cu toate acestea, actorul nu este sigur dacă se va putea întoarce curând pe scenă. „Nu știu să vă spun dacă o să revin pe scenă. Vreau să o fac în condiții foarte bune, pentru că nu pot să mă prezint în fața dumneavoastră șchiopătând. Așa mi-a fost scris, am avut pe cineva, undeva... Sora mea, care mă iubea atât de mult, sau părinții mei, pe care i-aș dori alături de mine”, a adăugat actorul, rememorând persoanele dragi care l-au marcat de-a lungul vieții.

Pe tot parcursul recuperării, soția sa, Anna Piersic, i-a fost alături neîncetat. Actorul a subliniat că, deși mulți încă o numesc după numele ei de dinainte de căsătorie, Török, ea îi poartă cu mândrie numele.

Actorul legendar duce dorul de casă

La finalul mesajului, Florin Piersic a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că abia așteaptă să se întoarcă acasă, în România. „Îmi vine să plâng! România este țara în care m-am născut, aici vreau să mor, aici vreau să mai trăiesc. Sunt, rămân și voi fi întotdeauna al dumneavoastră, actorul dumneavoastră, omul dumneavoastră, cel care v-a iubit și vă iubește. Simt că oamenii și-au dorit să mai trăiesc, iar acest lucru îmi dă puterea să merg înainte”, a spus Florin Piersic, într-un moment de profundă sinceritate, în cadrul unei apariții la emisiunea WowBiz de la Kanal D.

Această declarație emoționantă a lui Florin Piersic a mișcat publicul său fidel, care continuă să îl susțină în această perioadă dificilă, cu speranța că îndrăgitul actor va reveni cât mai curând pe scena care l-a consacrat.