MENIU

De ce Joao de Deus vindecă oameni

Joao de Deus este un vindecător spiritual, care a tratat mii de pacienți grav bolnavi. El susține că îi poate vindeca prin puterea spiritului și printr-o terapie care presupune transfer de energie. De asemenea, el spune că face operații energetice, fără să taie sau măcar să atingă pacienții.

Pe numele său adevărat João Teixeira de Faria, Joao de Deus („Ioan al lui Dumnezeu”) are o reputație care a depășit de mult granițele țării sale natale, Brazilia. A început să practice terapia energetică în anul 1978, iar acum tratează zilnic mii de bolnavi, care vin la centrul său de vindecare spirituală, Casa de Dom Inácio de Loyola, din Abadiania, Brazilia. La el vin oameni grav bolnavi din întreaga lume.

Pe lângă terapia energetică pe care o aplică, Joao de Deus le recomandă pacienților săi meditația și extractele de plante. În special florea-pasiunii ajută la vindecare, pentru că poate transporta mai eficient energia vindecătoare.

 

Conform paginii oficiale a adepților lui Joao de Deus, vindecătorul a tratat până acum, direct sau la distanță, aproximativ 15 milioane de bolnavi, în cei 40 de ani de activitate. În acest clip publicat pe YouTube poți vedea o sesiune de terapie făcută de Joao de Deus. Imaginile au fost filmate de un pacient.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
Joao de Deus vindecător spiritual