MENIU

Apple şi Ford, ameninţate de Donald Trump

Americanii au şi ei Vadim-ul lor. Donald Trump, candidatul la preşedinţia SUA, spune că ar trebui ca gigantul Apple să-şi producă gadgeturile, de la telefoane la laptopuri în Statele Unite, pentru a da de muncă americanilor.

După ce i-a încântat pe extremişti afirmând că unul dintre visurile sale este să construiască un zid uriaş la graniţa dintre SUA şi Mexic, pe care, bineînţeles, să-l numească Trump Wall, şi să investească într-o armată 'mare şi puternică cu care nimeni să nu se pună”, Trump continuă să lanseze pe piaţă idei năstruşnice care, paradoxal, ar putea prinde la o parte din electorat.

Într-un discurs despre starea economiei, Trump a afirmat că sunt prea multe firme, precum Ford şi Apple, care evită taxele şi costurile cu forţa de muncă, producând în afara SUA.

“Vom cere Apple să înceapă să-şi construiască computerele lor blestemate şi celelalte lucruri în SUA şi nu în alte ţări”, a spus Trump. Ce planuri dubioase mai are candidatul, inclusiv discursul fascinant al acestuia, le vedeţi pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
Apple ameninţări Ford Donald Trump