MENIU

Victor Ponta îl felicită pe Mircea Geoană deși l-a exclus din partid pe vremea când conducea PSD

<p>Victor Ponta</p>

Pesediștii și foștii pesediști se laudă cu Mircea Geoană, că un fost membru al partidului lor a devenit secretar general adjunct al NATO.

Victor Ponta, un fost pesedist de seamă, conducătorul partidului cândva, a scris pe Facebook un mesaj de felicitare pentru Mircea Geoană, numit secretar general adjunct al NATO.

Actualul șef al Pro România se agață de noul statut al lui Geoană și îi transmite ”felicitări pentru numirea într-o poziție pentru care pregătirea sa profesională și experiența îl recomandă, fiind convins că va reprezenta România și toate celelalte țări NATO cu cinste și succes!”

Nu același lucru credea Ponta despre Geoană în trecut. Amintim că, în noiembrie 2011, Mircea Geoană a fost exclus din PSD din cauza conflictelor pe care le-a avut cu liderul PSD de atunci, Victor Ponta.

Mircea Geoană declara la vremea respectivă că Victor Ponta este doar o marionetă în mâna lui Iliescu și Năstase, "o marionetă care are, la o vârstă atât de fragedă, apucături tiranice și o lipsă cumplită de caracter".

"Adio, tovarași, pe curând, prieteni!", și-a încheiat Mircea Geoană declarațiile după excluderea din PSD, precizând că, după câteva zile de liniște, își va continua cariera politică "într-o formă sau alta".

 

Mai multe articole despre:
null