MENIU

O mămică care mergea să-și ia copiii de la școală, printre victimele atentatului de la Londra

Atentat terorist Londra
Tragedie la Londra

A fost identificată una dintre victimele atentatului de la Londra dintre cele trei persoane civile care și-au pierdut viața, în afară de polițist și atacator. Este vorba despre o mămică care mergea să-și ia copiii de la școală, potrivit Metro.co.uk.

Atentat Londra. Una dintre victimele atentatului de la Londra este o femeie care mergea să-și ia copiii de la școală, potrivit Metro.co.uk care citează articole din presa spaniolă.

Numele femeii este Aysha Frade, o profesoară de 43 de ani care provenea din localitatea Betanzos, Spania. Femeia se născuse în Marea Britanie și soțul ei este portughez, dar familia profesoarei locuiește în Betanzos - două susrori ale sale conduc o școală de limba engleză acolo, scrie The Guardian.

Atentat Londra. Conform unor surse citate de SkyNews, Aysha Frade preda limba spaniolă la un colegiu din apropiere de Westminster, iar fetele ei au 8, respectiv 11 ani.

Atentat Londra. Primarul localității spaniole Betanzos a declarat că orașul a suferit o pierdere imensă din cauza atrocității teroriste. "Sincerele noastre condoleanțe merg către familia lui Aysha Frade, femeie cu origini în Betanzos, care a pierit în tragedia din Londra".

Atentat Londra. Patru persoane şi atacatorul au murit miercuri, la Londra, după ce un bărbat la bordul unui automobil Hyunday 4X4 a lovit pietonii pe Podul Westminster, înainte de a intra în plin în gardul Parlamentului. Alte 40 de persoane, inclusiv doi români, au fost răniţi.

Teroare la Londra. Raid nocturn al poliției în căutare de noi indicii, urmat de ARESTĂRI

Mai multe articole despre:
Atentat terorist Londra