MENIU

Un şofer a vrut să scape de amendă şi i-a aruncat poliţistului 200 de lei în maşină. Ce a urmat

Un şofer din Brăila a încercat să scape de o amendă, el fiind prins conducând maşina în timp ce vorbea la telefon. Acesta a încercat să ofere mită poliţiştilor, însă s-a ales cu dosar penal. 

Şoferul i-a oferit agentului suma de 200 lei, iar acesta din urmă a dat alarma la Serviciul Judeţean Anticorupţie. S-a organizat un flagrant şi a fost prins şoferul care deja aruncase suma de bani în autospeciala poliţistului, scrie obiectivbr.ro.- 

Acum, şoferul este cercetat penal pentru dare de mită. Nu este singurul caz înregistrat în ultima perioadă, când unele persoane încearcă să rezolve anumite lucruri cu ajutorul mitei la poliţist, însă nu prea mai au parte de reuşită, ba chiar totul se întoarce împotriva lor.

"Pentru a nu i se aplica o sancţiune contravenţională, D.I. a oferit suma de 200 lei, bani pe care i-a aruncat în autospeciala de poliţie. Faţă de D.I. a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, fără a fi dispuse măsuri privative de libertate", au precizat anchetatorii de la Serviciul Anticorupţie.

Mai multe articole despre:
mită şofer mită poliţişti mită poliţişti