MENIU

Un nou SCANDAL LA SPITALUL DE ARŞI. Dezvăluri incredibile făcute de o pacientă

Pacienţii spun că medicii cereau şpagă de 300 de lei pentru crema de arsuri.

O tânără care a fost pacientă la Spitalul de Arşi din Capitală susţine că medicii i-au cerut şpagă de 300 de lei pentru o cremă de arsuri.

Eliza Oprea din judeţul Ilfov spune că în urmă cu un an a fost operată de apendicită, iar masa de operaţie a luat foc. Ajunsă la Spitalul de Arşi, acesteia i s-ar fi cerut bani.

"Noi am făcut o plângere penală împotriva medicilor. Ea provenind într-o familie nevoiaşă nu a putut plăti crema. A făcut chetă pentru a o plăti", a spus Beatrice Comăniceanu, avocatul pacientei, la REALITATEA TV.

"Sunt foarte tânără şi nu aş vrea să rămân cu ce am pe corp. Nu am serviciu. Personalul medical de la Spitalul de Arşi s-a purtat foarte urât. M-au externat! Mi-au spus că am doar o iritaţie. Cu trimiteri de la IML mi-au făcut operaţia de grefă.

Am probleme şi acum cu tensiunea. Încă nu mi-am revenit. Şi acum îmi vin minte imaginile când eu mă zbăteam pe masa de operaţie care luase foc. Încerca să scape fiecare. Eu am spus domnului doctor să-mi facă operaţie, nu vreau bani", a spus Eliza Oprea, pacienta în vârstă de 25 de ani, la REALITATEA TV.

 

Managerul Spitalului de Arşi şi alţi doi medici, arestaţi în dosarul operaţiilor estetice

 
Mai multe articole despre:
null