MENIU

Trucuri pentru o siluetă de invidiat

Toți visăm să avem o siluetă de invidiat. Ca să ajungem să transformăm acest deziderat în realitate, de cele mai multe ori, renunțăm să mai mâncăm preparate gustoase, deși am putea să le gătim astfel încât să poată fi incluse în noul stil de alimentație.

Alimentația, esențială în lupta cu kilogramele în plus

Specialiștii în nutriție precizează că mâncarea are cel mai important rol în lupta cu kilogramele în plus. Întrucât aceasta are un impact mult mai mare asupra greutății decât exercițiile fizice, pentru a întoarce acul cântarului în direcţia dorită, trebuie ingerate mai puține calorii decât cele consumate.

Atunci când vor să slăbească rapid, mulți români renunță la mâncărurile gătite și se concentrează doar pe salate cu legume crude și carne slabă friptă. Însă, există numeroase sortimente culinare preparate termic o perioadă mai îndelungată, dar cu aport caloric redus, numai bune pentru gurmanzii care vor să slăbească.

Scapă de toxine cu supa de roșii

Aceasta este ideală în zilele toride de vară, pentru că poate fi mâncată și rece. În plus, cu ajutorul ei se slăbeşte rapid şi se elimină toxinele acumulate în corp, dar se asigură și necesarul de vitamine şi minerale cu mai puțin de 100 de calorii la o porție de 300 g.

Află ce alte alimente te ajută să slăbești AICI


Mai multe articole despre:
dietă alimente nutriţie