MENIU

Tot ce trebuie sa stii despre antioxidanti. Asa ii folosesti ca sa slabesti

<p>Tot ce trebuie sa stii despre antioxidanti. Asa ii folosesti ca sa slabesti</p>

Sunt specialisti care considera ca atunci cand consumam prea multi antioxidanti, putem supradoza sistemul imunitar, privandu-ne organismul de capacitatea sa elementara de a se apara si vindeca de boli.

1. Cum stiu daca am consumat destui antioxidanti? Nu exista nicio cale de a afla acest lucru, recomandari dietetice specifice in acest sens neexistand inca. Cu toate acestea, incearca sa acoperi necesarul incluzand alimente bogate in antioxidanti dietei tale zilnice. Asigura-te ca mananci destule fructe si legume.

2. Pot supradoza antioxidantii? Prea mult din ceva bun, poate fi intr-adevar rau. Sunt specialisti care considera ca atunci cand consumam prea multi antioxidanti, putem supradoza sistemul imunitar, privandu-ne organismul de capacitatea sa elementara de a se apara si vindeca de boli. Cu toate acestea, daca urmati dozele recomandate de suplimente alimentare, riscul este destul de scazut. Si mai important e echilibrul insa, consumand un singur tip de antioxidanti fiind un contrabalans pentru organism.

3. Vinul rosu, boboasele si rodiile sunt surse bune de antioxidanti. Care sunt alimentele mai putin cunoscute dar la fel de bune? In orice supermarket, vei gasi o multime de produse care sunt pline de antioxidanti: broccoli, tomatele, frunzele verzi si fructele citrice sunt cele mai bune exemple in acest sens.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
dietă slăbit antioxidanţi