MENIU

SURPRIZĂ URIAŞĂ pentru o tânără însărcinată care nu a mai ajuns la Starea Civilă

O tânără însărcinată care nu a mai ajuns la Starea Civilă şi iubitul său, cununaţi civil în spital

O tânără însărcinată şi iubitul său au fost cununaţi civil, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, de către secretarul Primăriei din municipiu, după ce femeia a fost dusă la spital fiind pe cale să nască şi nu a mai putut ajunge în faţa ofiţerului stării civile.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, a venit la spital împreună cu iubitul său, de 32 de ani, amândoi comunicând Primăriei că sunt la Maternitate şi nu se mai pot prezenta în faţa ofiţerului stării civile, ei interesându-se însă dacă pot fi cununaţi înainte ca femeia să intre în sala de naşteri.

În aceste condiţii, secretarul Primăriei Târgu Jiu, Elena Ungureanu, s-a deplasat la spital şi a oficiat cununia civilă a celor doi, ulterior medicii ocupându-se ca femeia să nască fără probleme, a declarat dr Dumitru Pătrăşcoiu, şeful Maternităţii din Târgu Jiu.

"A fost o ceremonie unică şi pentru mine, care profesez de zeci de ani şi nu m-am mai întâlnit cu un asemenea caz. Mama s-a căsătorit şi apoi, la vreo două ore, a şi născut un băieţel perfect sănătos. Amândoi se simt foarte bine, dar îi mai ţinem sub observaţie pentru câteva zile", a declarat Pătrăşcoiu.

Cei doi tineri care s-au căsătorit în împrejurările menţionate sunt din Târgu Jiu şi niciunul dinte ei nu are un loc de muncă.