MENIU

Sexul se face altfel in 2017. O nouă modă face furori printre cupluri

Trăim într-o lume aflată într-o continuă schimbare şi aşa cum moda se transformă de la un sezon la altul, aşa şi în materie de sex apar noutăţi. Pentru că oricât ai fi crezut că în acest domeniu nu mai e loc de inovaţie, ei bine, trendurile aduc în prim plan noutăţi.

Află că unele poziţii precum cea a misionarului sau femeia deasupra nu mai sunt atât de în vogă. Bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile care inovează în materie de amor, aşa că preia iniţiativa şi arată-i că există şi alte poziţii, poate chiar mai incitante. Una dintre ele este Dansul în poală.

Poziţie sexuală desprinsă din toate fanteziile erotice ale bărbaţilor. El stă comod pe un scaun, iar tu te aşezi în poală lui, mişcându-ţi şoldurile lasciv. Adoră senzaţia că tu deţii controlul şi că poate să îşi folosească mâinile pentru a-ţi atinge trupul aşa cum îşi doreşte (chiar şi puţin mai agresiv, pentru un plus de sare şi piper). Poţi inversa apoi poziţia, aşezându-te în poala lui cu spatele la el. Garantat nu va uita multă vreme această experienţă sexuală, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
sex cuplu