MENIU

Schimb dur de replici între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu! Se clatină Coaliția de guvernare

Schimb dur de replici între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu! Se clatină Coaliția de guvernare

Schimb dur de replici pe rețelele de socializare între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu! În timp ce Nicolae Ciucă spune că premierul trebuie să transmită încredere în justiție și sistemul de sănătate, Marcel Ciolacu îl acuză pe Nicolae Ciucă că știa de scandalul azilelor groazei și nu a făcut nimic.

NICOLAE CIUCĂ ATAC LA MARCEL CIOLACU
”Îi trimit un exemplar din carte, sper că va reuși să citească...Premierul trebuie să transmită încredere în justiție și sistemul de sănătate, nu să spună azi ceva, iar mâine altceva”.

sursă: declarație Nicolae Ciucă

MARCEL CIOLACU ATAC LA NICOLAE CIUCĂ

„România are nevoie de lideri coerenți și, mai ales, consecvenți!
Atacurile isterice sunt apanajul oamenilor politici slabi și disperați, nu al bărbaților de stat, de la care lumea așteaptă #soluții la problemele lor. Să te prăbușești așa, după ce ai bătut marșul ”stabilității” la înviorare, la prânz și seara, este destul de trist. Și ipocrit!”

„Așa cum decența a primat și în scandalul azilurilor, unde, deși știa din februarie, premierul de atunci a stat ascuns prin birouri. Eu mi-am asumat problema și am luat măsuri, chiar dacă asta a însemnat plecarea unor miniștri”, a spus într-o postare Marcel Ciolacu.

SURSE: Nu toți liderii PSD susțin candidatura lui Ciolacu la prezidențiale. Negocieri aprige în teritoriu

Mai multe articole despre:
coalitie ciuca ciolacu