MENIU

Fostul crainic al stadionului Dinamo, reținut. Este acuzat că a agresat sexual un băiat de 16 ani

Foto arhivă

Fostul crainic al stadionului Dinamo, Nicu Grameni, a fost reținut, fiind acuzat că în 2022 a agresat sexual un băiat în vârstă de 16 ani. Totul s-ar fi întâmplat, potrivit procurorilor, în incinta bazinului de înot al complexului Dinamo.

Bazinul de înot de la Clubul Sportiv Dinamo ar fi fost locul unui incident scandalos în 2022. Un an mai târziu, actul reprobabil s-ar fi petrecut și într-o mașină aflată în apropierea complexului din șoseaua Ștefan cel Mare.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, bărbatul în vârstă de 58 de ani care a agresat sexual un minor a ocupat funcția de crainic la Dinamo.

Fostul crainic de la Dinamo ar fi fost reținut

Conform sursei menționate, fostul crainic de la Dinamo l-ar fi agresat pe minorul de 16 ani chiar în bazinul clubului din „Ștefan cel Mare”. Acesta ar fi fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„În toamna anului 2022, în timp ce persoana vătămată (un băiat în vârstă de 16 ani), înota în bazinul unui complex sportiv din municipiul Bucureşti, Sector 2, inculpatul a exercitat acte de natură sexuală asupra minorului, profitând de un moment de neatenţie a celui din urmă.

În primăvara anului 2023, în timp ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului staţionat în parcarea complexului sportiv menţionat, inculpatul a exercitat acte de natură sexuală asupra aceleiaşi persoane vătămate minore, fără consimţământul celei din urmă”, ar fi transmis procurorii, potrivit Agerpres.

Acuzatul a fost reținut pentru 24 de ore momentan, dar procurorul va propune ca acesta să stea închis timp de 30 de zile.