MENIU

Care sunt ingredientele unui prânz sănătos pentru a slăbi. 5 alimente pe care nutriționiștii recomandă să le incluzi în mesele tale

Care sunt ingredientele unui prânz sănătos pentru a slăbi. 5 alimente pe care nutriționiștii recomandă să le incluzi în mesele tale

Prânzul este una dintre principalele mese ale zilei. Dacă peste cină e recomandat să mai sari, mai ales după o anumită oră, micul dejun și prânzul sunt de neratat. Află de mai jos care sunt ingredientele unui prânz sănătos pentru a slăbi și ce alimente ar trebui să încorporezi în dieta ta.

Pierderea în greutate ar trebui să fie despre alimente întregi, minim procesate, care sunt atât delicioase, cât și bogate în nutrienți. O farfurie care arată bine ajută de asemene la creșterea apetitului și o satisfacție mai mare că dieta nu este numai despre limite.

Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparat

Care sunt ingredientele unui prânz sănătos pentru a slăbi

Un prânz echilibrat pentru a scăpa de kilogramele în plus ar trebui să includă o porție consistentă de proteine ​​slabe, cum ar fi pui la grătar sau pește. Acestea pot fi consumate mpreună cu o jumătate de farfurie de legume fără amidon, cum ar fi spanac, rucola, ardei gras și roșii.

De asemenea, nu uita să incluzi în masa ta de prânz și o sursă de grăsimi sănătoase, cum ar fi uleiul de măsline extravirgin, avocado sau nuci. Încorporarea carbohidraților sănătoși, cum ar fi leguminoasele, cerealele integrale, precum quinoa sau farro, ori legumele cu amidon pot oferi fibre și energie, menținând în același timp senzația de sațietate mai mult timp.

Trucuri care te pot ajuta să scapi de gustul amar al vinetelor. Sigur îți vor folosi

Cel mai bun prânz pentru a pierde în greutate implică această formulă în farfurie.

  • 110-170 de grame de proteine ​​slabe;
  • o jumătate de farfurie cu legume fără amidon;
  • 2 linguri de grăsime sănătoasă;
  • 1 cană de amidon din alimente integrale precum legume cu amidon, leguminoase, cereale integrale și fructe;
  • arome naturale precum lămâie, sos iute, ierburi, condimente, oțet și muștar.

Cu toate că sună bine ceea ce recomandă nutriționiștii mai sus, acesta este doar un plan general. Așa că, poate fi necesar să ajustezi porțiunile pentru a satisface nevoile individuale.

Citește continuarea aici

Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă de conservare a fructelor

Mai multe articole despre:
pranz dieta