MENIU

PSD, părăsit de un deputat înainte de moțiunea de cenzură a opoziției

Mihăiță Găină, ex-deputat PSD, a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD condus de Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, relatează Realitatea de Ialomița.

PSD a fost părăsit de un deputat înainte de moțiunea de cenzură a opoziției.

Deputatul PSD de Ialomița, Mihăiță Găină, a informat conducerea Camerei Deputaților că demisionează din PSD și devine deputat neafiliat.

Plecarea din PSD vine la pachet cu o semnătură pusă în susținerea moțiunii de cenzură pregătită de opoziție împotriva Guvernului PSD, potrivit Realitatea de Ialomița.

Parlamentarul ialomițean a adăugat că va vota moțiunea de cenzură și că în cazul în care aceasta nu întrunește numărul suficient de voturi pentru demiterea Guvernului nu va regreta gestul făcut și plecarea din PSD.

„Mi-am dat demisia din grupul parlamentar PSD, am semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, mi-o asum și voi vota pentru susținerea ei. Deocamdată sunt parlamentar neafiliat, nu mă tentează să trec la alt partid în momentul acesta, mai discutăm la iarnă. Nu știu dacă voi mai candida pentru un nou mandat, e greu de spus în actuala conjunctură.”, a explicat gestul deputatul Mihăiță Găină.

Viorica Dăncilă anunța, marți, că niciun parlamentar PSD nu va vota moțiunea de cenzură.

Mai multe articole despre:
null