MENIU

Amenințări cu pistolul, în traficul din Capitală: Un medic de la Spitalul Fundeni a scos arma la un șofer

Amenințări cu pistolul, în traficul din Capitală: Un medic de la Spitalul Fundeni a scos arma la un șofer

Secția 7 Poliție a fost alertată în această dimineață printr-un apel la 112, în care un cetățean a spus că a fost amenințat cu un pistol în timpul unui conflict în trafic. Incidentul a avut loc pe Șoseaua Fundeni, iar autorul amenințării a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani, medic primar la Spitalul Fundeni, Secția Chirurgie Generală.

Potrivit martorilor, conflictul a escaladat rapid, conducătorul celuilalt vehicul scoțând un pistol și amenințându-l pe cetățean. După incident, suspectul a intrat în curtea Spitalului Fundeni, acolo unde a fost ulterior identificat de autorități.

„Astăzi, 3 iulie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție au fost sesizați de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din  Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost amenințat cu un pistol, de conducătorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, în incinta unei instituții medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, angajat în cadrul unității respective.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat bărbatului să le permită efectuarea unui control asupra autoturismului, precum și un control corporal, acesta a încercat să fugă. 

Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul mașinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft și un obiect tăietor-înțepător, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cel în cauză a fost condus la sediul Secției 7 Poliție pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Poliția.

Amenzi usturătoare pentru utilizatorii de trotinete. Sectorul din Capitală unde sancțiunile curg în lanț

Reacția medicului

„Regret escaladrea conflictului. Este pur și simplu un conflict în trafic. Eu am fost șicanat. M-am enervat puțin, am fost blocat. Eram la intrarea la locul meu de muncă, am exagerat. Aveam în mașină macetă și furculițe pentru că mă pregăteam să merg cu familia la gratar”, a spus medicul Mihai Adrian Iftimie.

Mai multe articole despre:
amenintari pistol capitala medic