MENIU

Protest la CNAS: Medicii din ambulatoriile de specialitate și doctorii de familie cer creșterea finanțării

Protest la CNAS: Medicii din ambulatoriile de specialitate și doctorii de familie cer creșterea finanțării

Protest uriaș, miercuri, în fața sediului Casei Naționale de Asigurări de Sănătate! Medicii din ambulatoriile de specialitate și doctorii de familie cer creșterea finanțării. Mulți iau în calcul să nu semneze actele adiționale la contractul cadru, ceea ce înseamnă că am putea plăti consultația.

Un protest de amploare are loc în fața sediului Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Medicii din ambulatoriile de specialitate și doctorii de familie și-au unit forțele pentru a-și exprima nemulțumirea față de finanțarea insuficientă a sistemului de sănătate.

Protestatarii solicită creșterea finanțării pentru a putea asigura servicii medicale de calitate pacienților. Aceștia argumentează că actualele alocări bugetare nu sunt suficiente pentru a acoperi costurile necesare desfășurării activităților medicale la standarde optime.

Medicii din ambulatoriile de specialitate susțin că de la 1 iulie au expirat actele adiționale încheiate cu CNAS și este nevoie de o majorare cu 50%, pentru că bugetul alocat ambulatoriului este mult prea mic.

Noi SERVICII MEDICALE de depistare și confirmare a unor BOLI GRAVE, disponibile de la 1 iulie. Sunt valabile inclusiv pentru persoanele NEASIGURATE

Mai multe articole despre:
protest medici cnas