MENIU

Primele imagini cu polițistul care a ucis o fetiță pe trecerea de pietoni. De ce nu a fost pus sub acuzare

Polițistul care a provocat accidentul din sos. Laminorului
Polițistul care a provocat accidentul din sos. Laminorului

Controverse uriașe ies la iveală după accidentul care a șocat întreaga țară. Potrivit surselor Realitatea PLUS, polițistul NU se afla în misiune în momentul în care le-a spulberat pe trecerea de pietoni pe cele 2 fetițe. Realitatea Plus a difuzat, în premieră, imagini în care tânărul pozează pe rețelele de socializare, îmbrăcat în uniforma de om al legii. 

Între timp, ancheta privind tragedia provocată de polițist continuă, pentru că acesta încă nu a fost pus sub acuzare. Nici expertiza tehnică a autospecialei nu a fost efectuată, până vineri la prânz, pentru că, potrivit Realitatea Plus, procurorii nu și-ar fi dat acordul.

Aceeași sursă indică faptul că polițistul se afla în misiune în momentul în care le-a spulberat pe trecerea de pietoni pe cele 2 fetițe.

Între timp, au apărut și alte detalii contreversate din anchetă. Tânărul avea permisul de conducere obținut în 2012, în România și preschimbat în Anglia, în 2016, potrivit unui comunicat al Poliției Române. Având în vedere Convenția de la Viena, permisul de conducere este valabil, pe bază de reciprocitate UE.