MENIU

O fostă judecătoare din Argeş a încercat să se sinucidă. Femeia a lăsat un bilet de adio

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă după ce o fostă judecătoare din Piteşti a încercat să se sinucidă. Femeia a băut detartant şi şi-a tăiat venele, fiind găsită de soţul ei, care a alertat autorităţile. Femeia a fost transferată la Bucureşti, întrucât starea ei s-a agravat.

Potrivit Poliţiei Argeş, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, despre o tentativă de sinucidere care a avut loc în localitatea Ştefăneşti.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru MEDIAFAX, că o fostă judecătoare de la Judecătoria Piteşti a încercat să se sinucidă. Aflată într-o anexă a casei, femeia a băut detartant şi apoi şi-a tăiat venele.

Autorităţile au fost alertate de soţul femeii, care a găsit-o la scurt timp după ce a încercat să se sinucidă.

Judecătoarea a fost transferată, duminică după-amiază, la Spitalul Floreasca, din Bucureşti, starea sa fiind gravă.

”Pacienta a fost transferată la Floreasca, în cursul după amiezii, fiind în stare gravă, intubată şi ventilată mecanic”, a declarat Marius Pascu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Piteşti.

Potrivit portalului instanţelor, Gabriela Iordache este judecător la Secţia penală a Judecătoriei Piteşti.

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă.

”Noi am demarat o anchetă. Este un caz de tentativă de sinucidere. O femeie de 45 de ani. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, declara purtătorul de cuvânt al IJP Argeş, Florin Popa.

Surse judiciare declarau, pentru MEDIAFAX, că femeia a lăsat un bilet de adio în care, însă, nu-şi explica gestul, ci îşi exprima doar dragostea faţă de familie şi încrederea că soţul ei se va descura.

Judecătoarea are două fiice, iar soţul este executor judecătoresc. 

Mai multe articole despre:
judecătoare sinucidere