MENIU

O cântăreaţă de muzică populară a provocat un accident mortal. Aceasta a intrat cu mașina într-o turmă de oi

Veronica Măgureanu, soţia interpretului Constantin Măgureanu, a fost implicată într-un accident rutier, în Teleorman. Aceasta a accidentat mortal un cioban.

Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată prin apel la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN 65A s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce o femeie în vârstă de 42 de ani din municipiul București conducea un autoturism pe DN 65A, ar fi observat târziu o turmă de oi, urmată de un bărbat, pătrunsă pe carosabil dinspre terenurile agricole din zona adiacentă drumului, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului a rezultat decesul îngrijitorului animalelor, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în comuna Putineiu. Conducătoarea auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii evenimentului rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, potrivit IPJ Teleorman.

Mai multe articole despre:
veronica magurenu