MENIU

Nuntă în familia fostului ministru al Sănătăţii. Cum arată fiica sa şi cu cine se căsătoreşte

Fiica fostului ministru al Sănătăţii, Vasile Cepoi, se căsătoreşte
Ilinca Cepoi se căsătoreşte

Fiica fostului ministru al Sănătăţii şi actualului consilier al premierului Victor Ponta pe probleme de sănătate, ieşeanul Vasile Cepoi, se mărită peste două săptămâni cu un judecător ieşean. Avocata Ilinca Cepoi are 24 de ani, iar soţul are cu 10 ani mai mult.

Invitaţiile la nunta fetei fostului ministru al Sănătăţii Vasile Cepoi s-au lansat către apropiaţii din sistemul sanitar ieşean prin telefon, scrie 7est.ro.

Şi asta pentru că socrul mic doreşte ca detaliile legate de nuntă să nu fie făcute publice. "Chiar este un eveniment al familiei noastre, peste două săptămâni, şi nu dorim să fie public. De aceea nu dorim să spunem nimic şi să fim lăsaţi în pace", a spus fostul ministru al Sănătăţii.

linca Cepoi, avocat stagiar în Baroul din Iaşi, se va căsători cu un judecător cu 10 ani mai în vârstă decât ea. Soţul său, Ştefan Andrei Popa, este judecător în cadrul Judecătoriei Iaşi, are 34 de ani.

Ilinca Cepoi a devenit avocat în 2012, cu media 7,60 la testul de admitere în Baroul Iaşi. A fost pe lista de 45 de admişi din 176 de candidaţi.