MENIU

Medicul Adrian Marinescu: Sărbătorile de iarnă vor fi liniștite, dar vaccinarea anti-COVID-19 va face diferența

Medicul infecționist Adrian Marinescu, director medical „Matei Balș”

Medicul Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Matei Balș, spune că în următoarea lună situația este mai bună, dar avertizează că vaccinarea va face diferența între numărul celor infectați și cei care se vor lupta pentru viață în secțiile de Terapie Intensivă.

Adrian Marinescu a anunțat că în acest moment situația epidemiologică este una echilibrată și românii vor avea sărbători liniștite dacă vor respecta și măsurile de protecție.

"În momentul de față lucrurile sunt mai mult decât echilibrate și de la o zi la alta situația e mai bună. Numai că nu poți să nu te uiți cu un ochi la ce se va întâmpla mai încolo.

E clar că vom avea sărbători liniștite, este un lucru cert pentru noi toți, dar contează ce va fi pe urmă”, a anunțat medicul Adrian Marinescu, miercuri seară, Marius Tucă Show.

„Sper că în afară de faptul că vom crește vaccinarea – tot sper că vom crește vaccinarea în intervalul acesta de timp – sper să fim și prudenți și să ne gândim că pandemia nu a trecut", a mai spus Adrian Marinescu.

 

Mai multe articole despre:
coronavirus adrian marinescu sarbatori iarna