MENIU

ION CRISTOIU: "SCANDALUL DIN USL a ajuns atât de mare că nu mai e important cine pleacă!"

"Scandalul din USL a ajuns atât de mare că nu mai e important cine pleacă", a spus Cristoiu

Invitat la REALITATEA TV, în cadrul emisiunii Deschide Lumea, jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit despre situaţia tensionată din cadrul USL-ului. "Era inevitabil", a comentat jurnalistul.

"Pe mine nu mă miră PSD-ul. Eu îl ştiu din vremurile lui comuniste, transformate în FSN-iste. Pe mine mă miră PNL. Ei nu ştiau ce e PSD?

Istoria postdecembristă ne demonstrează că PSD are două complexe. Primul că e cel mai tare partid din România şi doi că e un partid care nu poate merge cu mai mulţi în compartiment. Era clar că PNL-ul e o formulă tranzitorie", a spus Ion Cristoiu la REALITATEA TV precizând că această situaţie s-a creat în momentul în care PNL şi-a dat seama că ei sunt utilizaţi.

"Este pesedizarea politicii. Şmecheria de boschet. Confruntările nu au loc public. Totul porneşte de la o greşită înţelegere. Strategii şi de la PSD şi de la PNL le-au spus că cine e vinovat de ruperea alianţei în mod public va plăti electoral.  Este imposibil să mai invoci cine pleacă. Scandalul din USL a ajuns atât de mare că nu mai e important cine pleacă", a spus Ion Cristoiu la REALITATEA TV.


 



Mai multe articole despre:
PNL PSD USL ion cristoiu realitatea usl ruptură