MENIU

Iohannis, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ponta

Iohannis, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ponta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi, într-o conferință de presă la Bacău, că premierul Victor Ponta este, în calitatea sa de președinte al PSD, direct răspunzător de toate problemele ivite în PSD în ultima perioadă.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Constat că Victor Ponta încearcă să se dezică de colegii de partid afirmând și susținând că el este premier. Eu subliniez că Victor Ponta nu este doar prim-ministru, este și președintele PSD și este răspunzător de toate problemele ivite în acest partid. Avem de-a face cu un PSD cu mulți oameni la vârf având probleme cu justiția. Cunoaștem deocamdată inculpări grave mai ales în ceea ce privește corupția înregistrată în rândul membrilor PSD. De o fi așa sau nu, vom afla după ce procurorii își vor termina treaba. Până atunci Victor Ponta să-și trimită partidul în Parlament să ridice imunitatea celor ce au probleme cu justiția. Abia atunci l-am mai putea crede", a afirmat Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. El a adăugat că Ponta "este un politician manevrat de proprii colegi de partid și de alte structuri".

"El zice că nu. Cineva de la Cotroceni zice că da. Eu vreau să am un președinte care nu știe să apese pe butoane și să răspundă la comenzi (...) Președintele trebuie să fie un om liber, liber de orice influență a structurilor de orice fel. Trebuie să reacționeze doar la cerințele românilor", a adăugat candidatul ACL.