MENIU

Incendiu violent, la un depozit din Iași. Locatarii unui bloc din apropiere, evacuați. S-a emis mesaj RO-ALERT

Incendiu violent, la un depozit din Iași. Locatarii unui bloc din apropiere, evacuați. S-a emis mesaj RO-ALERT

Incendiu violent, la un depozit de materiale din Iași. Zeci de persoane au fost evacuate din blocul care se afla langă acea clădire în flăcări. Oamenii au fost avertizați și printr-un mesaj RO ALERT, trimis după miezul nopții. Exista pericolul unei explozii, astfel că s-a recomandat evitarea zonei, mai ales că flăcările degajau un fum dens. Pompierii s-au luptat ore bune să stingă incendiul, care a cuprins o suprafață de 1.200 de metri pătrați. 

A fost panică pe una dintre străzile Iașiului noaptea trecută. Un incendiu violent, care a izbucnit la un depozit de instalatii sanitare și termice, a pus pe jar mai multe echipaje de pompieri. A fost o misiune contra cronometru pentru că alături se afla un bloc în care erau locatari. Oamenii au fost treziți din somn în miez de noapte.

Focul a mistuit depozitul de materiale și s-a extins și la o spălătorie din zonă. Circulația a fost oprită, cât timp echipajele ISU au stins incendiul. Fumul negru și dens s-a ridicat la zeci de metri înălțime și s-a putut vedea din mai multe zone ale orașului.

A fost unul dintre cele mai puternice incendii produse în Iași în ultima vreme. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Recent, în oraș a mai ars un depozit care aparținea unei firme de confecţii. 

Mai multe articole despre:
incendiu incendiu iasi