MENIU

Încă o victimă a COVID-19: rapperul Fred the Godson a murit la vârsta de 35 de ani din cauza unor complicaţii asociate infectării

rapperul american, deces

Rapperul Fred the Godson a murit, joi, la vârsta de 35 de ani din cauza unor complicaţii legate de infectarea cu COVID-19, după ce a fost internat mai multe săptămâni într-un spital newyorkez, au confirmat mai mulţi prieteni ai artistului pe reţelele de socializare, relatează Agerpres.

Cântăreţul, născut în Bronx şi al cărui nume real este Fredrick Thomas, a fost spitalizat la începutul lunii aprilie, iar miercuri se afla la terapie intensivă după o creştere vertiginoasă a febrei, a afirmat unul dintre reprezentanţii săi.

 
Artistul, care suferea de astm, începuse să se simtă mai bine cu 24 de ore înainte de deces şi prezenta semne de ameliorare a stării sale cardiace, însă funcţiile lui renale au fost serios afectate în urma complicaţiilor cauzate de COVID-19.

Pe 6 aprilie, rapperul a publicat pe reţelele de socializare o fotografie din spital care îl arăta în timp ce era branşat la un ventilator. "Rugaţi-vă pentru mine", a scris el.

 

Mai multe articole despre:
fred the godson rapper american deces coronavirus