MENIU

Hubert Thuma, „tătucul” care controlează Ilfovul - Legăturile mafiote ale șefului CJ, dezvăluiri incendiare la Culisele statului paralel

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov

Legăturile mafiote din județul Ilfov, condus de baronul PNL Hubert Thuma, analizate, vineri seară, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu.

„Județul are un profil, e un grup de primari milionari, care gestioneaza niște comune de milionari. Acolo s-au făcut tranzacții, construcții. Pentru a controla acest grup este nevoie de un anumit profil, de un tătuc. La Ilfov a fost mereu un tătuc. Ăsta e motivul pentru care multi ar vrea la Ilfov. Este și un motiv al intangibilității lui Thuma. Este foarte greu. Dacă îl schimbi maine, e posibil sa piarda din primari. E o protectie...”, a explicat jurnalistul Mihai Belu despre situația din județul Ilfov.

Trustul Realitatea nu se lasă intimidat! Minciunile lui Thuma, demontate. Ancheta continuă - care este adevărata față a președintelui CJ Ilfov?

Anca Alexandrescu a atras atenția că „miza nu e una politică, reala, nu că aduc voturi pentr președintele României sau la București, ci pierd controlul asupra afacerilor imobiliare, pentru că toate aceste localități sunt in jurul Bucurestiului , s-au construit centre rezidentiala unde sunt băieți șmecheri cu găști...”.

„Multe firme au sediul acolo. Bugetul este foarte mare, a mai spus Mihai Belu, completat și de Anca Alexandrescu: „Județul este foarte bogat. Să nu uităm că sunt punctele vamale”.

„Într-un județ ca Ilfov vine cineva care se ocupă de afaceri, de primari, și atunci foarte mulți vin, își iau mandatul de deputat, știu că vin la sigur, nu trebuie să investească foarte mult”, a mai explicat Mihai Belu. 

„E un adevărat stat paralel în Ilfov. Baronizarea s-a realizat, s-a maturizat în acest județ”

Anca Alexandrescu a amintit și despre afacerile cu salubrizarea din județul Ilfov: „O altă afacere urât mirositoare și la PNL, și la PSD”.

„La câte combinații sunt cu gunoaiele, deșeurile. (...) Firma Eco Sud (firma de salubrizare din Ilfov - n.red.) ar fi beneficiat inclusiv de ajutorul lui Cosma (Eugen Cosma - n.red.), proaspăt revocat de la Agenția mediului”, a menționat și jurnalista de investigații Iosefina Pascal.

Jurnalistul Mihai Belu a explicat de ce s-au reușit condamnări atât de mici ale șefilor din Ilfov, relatând și despre problemele de la Eco Sud.

„În contabilitatea firmei, m-am uitat pe firma asta, cred că nu au fost înregistrate niște facturi. Firma, în esență, se ducea la botezuri, nunți... Nu cred că el, ca prim-procuror, se ducea cu facturi la nuntă.  La un moment dat s-a spart, că este anchetă. Firma avea o cifră de afaceri derizorie. Nu te așteptai ca proprietar să fie primprocuror al unui județ, sectorul este ca un județ. Primarul de la Chiajna nu cred că a vorbit cu procurorul Betelie despre statul paralel... Au povestit afaceri”, a punctat Mihai Belu.

„Asta se întâmplă, domnule Thuma. Suntem exact ca pe vremea lui Kovesi, când stăteau cu securiștii, tăiem porcul. (...)  În Ilfov este o mafie transpartinică, brațul vizibil al politicienilor”, a completat și Iosefina Pascal.

„Mi se pare strigător la cer că domnul președinte Iohannis vede altfel dosarul acesta. Sunt oameni care conduc în județul Ilfov. E un adevărat stat paralel în acel județ. Pentru că, după alegeri, a avut loc acapararea județelor. Acum a început baronizarea, încep să prindă rădăcini, iar Ilfovul, aici această baronizare s-a realizat, s-a maturizat. Mai sunt câteva județe în țară cu baroni locali”, a concluzionat Mihai Belu.

Dorin Iacob, după noul episod despre infracțiunile lui Hubert Thuma: „Eu mă întreb dacă este o sentință ușoară sau una aspră”

„Domnul Thuma a susținut si schimbarea lui Ludovic Orban, a fost unul dintre putinii care a rămas cu Florin Cîțu. A fost poate ultimul care a semnat, târziu, foarte târziu. (...) Thuma a spus ca e nevinovat”, a mai spus Anca Alexandrescu, legat de condamnarea sa în timp ce era deputat în Parlamentul României.

Culisele Statului Paralel: O nouă serie de dezvăluiri despre șeful CJ Ilfov - Hubert Thuma, povestea CONDAMNĂRII

Hubert Thuma și fostul procuror-șef Sector 4 Mihai Betelie au fost condamnați, în 2014, la șase luni de închisoare cu suspendare și o perioadă de încercare de doi ani și jumătate pentru fapte de corupție. În 2012, Betelie a fost exclus din magistratură de CSM.

Dialog HALUCINANT între baronul PNL Ilfov și un procuror-șef! Hubert Thuma: „Te pun în legătură cu primarii șmecheri”

Actualul președinte al Consiliului Județean Ilfov - Hubert Thuma are legături directe cu interlopii. Dovada legăturilor transpartinice ale politicienilor cu clanurile interlope este o înregistrare din toamna anului 2019, înaintea alegerilor prezidențiale, legată de aranjamentele imobiliare de milioane de euro pe terenurile din sudul Bucureștiului.

Cum se folosesc interlopii de politicieni - Baron PSD: „Sunt frate cu Clanul Sportivilor din Militari. Thuma e prietenul meu”

Care sunt legăturile mafiote dintre clanurile de interlopi și politicieni grei în Ilfov. Legătura dintre cel mai nou baron local al PNL - Hubert Thuma și grupări de crimă organizată care monopolizează capitala, dezvăluită la Realitatea PLUS, în emisiunea Culisele statului paralel. 

Culisele Statului Paralel - Dezvăluiri incendiare despre baronul Hubert Thuma! Interlopii și politicienii care au pus stăpânire pe Capitală

Cum a ajuns Hubert Thuma alături de mai mulți interlopi de top din București într-un dosar de tentativă de omor. O reglare sângeroasă de conturi în lumea interlopă scoate la iveală legături oculte între președintele Consiliului Județean Ilfov și membrii clanurilor Vasiloi și Duduianu.

Legăturile șefului Consiliului Județean Ilfov cu interlopii Capitalei: detalii ULUITOARE dintr-un dosar de reglare SÂNGEROASĂ de conturi - VIDEO