MENIU

Ghiță Ciobanul, oprit în trafic de Poliție. Ce au descoperit oamenii legii este incredibil

Ghita Ciobanul, cel mai cunoscut cioban din Romania, a facut-o de oaie. Acesta a fost oprit in trafic pe DN1, pe raza localitatii Miercurea Sibiului, iar politistii au constatat ca masina cu care mergea, era neinmatriculata, scrie oradesibiu.ro.

Ghita Ciobanul, cel mai cunoscut cioban din Romania, a facut-o de oaie. Acesta a fost oprit in trafic pe DN1, pe raza localitatii Miercurea Sibiului, iar politistii au constatat ca masina cu care mergea, era neinmatriculata.

Vineri dupa-amiaza, politistii de la circulatie au tras pe dreapta o masina Toyota cu numere de inmatriculare in strainatate. La volanul masinii nu se afla altcineva decat Gheorghe Danuletiu, cunoscut ca Ghita Ciobanul. Ghita a prezentat actele masinii, iar la verificare s-a constatat ca masina figura ca fiind neinmatriculata si in speta fara drept de circulatie pe drumurile publice din Romania. Ghita Ciobanul s-a ales acum cu dosar penal pentru conducerea pe drumuri publice a unei masini neinmatriculate si poate sa primeasca maxim o pedeapsa cu inchisoare cu suspendare, dar cel mai probabil va scapa cu o amenda.

Mai multe articole despre:
maşină dosar penal Ghiţă Ciobanul