MENIU

eMAG – Reduceri la aparatele foto DSLR – Discounturi de pana la 24%

eMAG are o promotie speciala cu ocazia Zilei Nationale, iar preturile inregistreaza scaderi dramatice.

eMAG – Lista cu toate modelele de aparate foto DSLR la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul in acest an ceva mai devreme promotiei de Ziua Nationala, iar discounturile au chiar si 50% pentru anumite categorii de produse. Pentru aparatele foto exista reduceri de 24%, iar noi am ales cele mai bune modele si cele mai mari reduceri pe care vi le prezentam, mai jos.

eMAG – Aparat foto DSLR Canon EOS 100D

Aparatul foto DSLR Canon EOS 100D este unul destul de renumit printre fotografii cu experienta. Aparatul e ideal pentru incepatori intr-ale fotografiei profesioniste, are un senzor de imagine de 18mp si vine dotat cu obiectivul standard EF-S 18-55mm DC. Pretul lui are 24% discount in acest moment la eMAG si il gasiti AICI.

eMAG – DSLR Nikon D3300

Ieftinire dramatica a aparatului foto DSLR de la Nikon, modelul D3300. Acest aparat foto are o rezolutie de 24.2mp, foarte performanta si vine dotat cu obiectiv standard AF-P 18-55MM. Pretul aparatului foto DSLR aflat la reducere il puteti consulta AICI.

eMAG – DSLR Nikon D5300

Trecem la un alt aparat DSLR care poate fi folosit chiar si de catre cei mai avansati pentru anumite proiecte foto sau video. Este vorba de modelul D5300 de la Nikon, un aparat dotat cu un procesor de imagine de 24.2 mp. Aparatul are un discount de 11% in acest moment la eMAG si vine dotat cu un obiectiv standard AF-P de 18-55mm VR. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Nikon D7200

Discount important si pentru acest aparat foto profesional de la Nikon. Modelul este un DSLR D7200 cu 24.2mp si pretul ajunge la putin peste 4.500 de lei. Aparatul D7200 are oferta speciala doar pentru Body. Puteti afla toate detaliile AICI.

eMAG – Aparat foto DSLR Nikon D500

Ultima oferta pe care v-o recomandam este tot pentru un simplu Body pentru DSLR-ul D500 ce are procesor de imagine de 20.9mp. Toate detaliile ofertei si pretul la reducere le gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Canon Nikon emag dslr