MENIU

eMAG – IT MOBILE DAYS – 7 laptopuri excelente ce costa sub 1500 de lei si au reduceri fabuloase

eMAG are o preturile reduse cu 30% in cadrul IT MOBILE DAYS pentru mai multe produse, printre care si mai multe laptopuri.

eMAG – lista cu produsele la reducere in cadrul IT MOBILE DAYS poate fi gasita AICI.

eMAG are timp de o saptamana o campanie foarte interesanta ce reduce preturile cu 30% pentru telefoanele mobile, laptopuri si tablete dar si alte accesorii si gadgeturi.

Noi am facut o selectie de 7 modele de laptopuri de la eMAG ce au de IT MOBILE DAYS preturi foarte bune, toate sunt  modele ce costa sub 1500 de lei si au configuratii foarte puternice.

eMAG – IT MOBILE DAYS – Laptop Lenovo G50-45

Acest laptop de la Lenovo are unu dintre cele mai mici preturi de la eMAG in cadrul promotiei IT MOBILE DAYS. Modelul are un discount de 39% si e dotat cu un processor AMD Quad Core A6 cu frecventa de 1.8 Ghz si un display de 15.6 inch. Laptopul are rezolutie HD, 2GB si spatiu de stocare de 500 GB. Laptopul mai e dotat si cu unitate optica. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Laptop ACER ASPIRE – IT MOBILE DAYS

Un alt laptop foarte interesant ce beneficiaza de 36% discount este Acer Aspire, un laptop destul de puternic ce are processor Intel Pentium cu frecventa de 1.7 Ghz si display generos de 15.6 inch. Laptopul are memorie de 4GB si spatiu de stocare de 500GB dar e dotat si cu unitate optica DVD-RW si placa video Intel HD Graphics si are sistemul de operare preinstalat LINUX. Pretul poate fi gasit AICI.

Laptopul Lenovo IdeaPad 100-15 de la eMAG – IT MOBILE DAYS

Lenovo IdeaPad are un processor Intel Celeron Dual Core cu frecventa de 2.16 Ghz, 15.6 inch, 4GB si 500 GB spatiu de stocare. Laptopul are unitate optica si placa video INTEL HD Graphics. PRETUL cu reducere de 33% poate fi gasit AICI.

IT MOBILE DAYS – eMAG – Laptop 2 in 1 Dragon Touch

Laptopul 2 in 1 Dragon Touch este si foarte ieftin, are un display mic de 10.1 inch si poate fi transportat foarte usor, ecranul e tactil si detasabil, display HD LED IPS, processor Intel Quad Core pana la 1.83 Ghz, 2 GB DDR3, 64 GH FLASH memorie si windows 8.1 cu posibilitate de upgrade la Windows 10. Pretul foarte avantajos poate fi gasit AICI.

IT MOBILE DAYS – HP 250 G4 – eMAG

Laptopul HP 250 G4 are processor Intel Pentium Dual Core 3825U cu frecventa de 1.9 Ghz si display de 15.6 inch. Laptopul are un pret excellent pe care il gasiti AICI.

IT Mobile Days eMAG – Dell Inspirion

Dell Inspirion este un laptop de traditie, dotat cu processor Intel Celeron Dual Core de 1.4 Ghz si placa video tot de la Intel. Pretul cu reducere de 30% poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag it mobile days