MENIU

E condamnat la moarte şi va fi EXECUTAT în scurt timp în Texas, deşi NU a ucis pe nimeni

Condamna la moarte Texas
<p>Condamnat la moarte &icirc;n Texas</p>
<p>Condamnat la moarte &icirc;n Texas</p>
<p>Condamnat la moarte &icirc;n Texas</p>

Un american din Texas va fi executat pe data de 24 august, cu toate că nu a ucis pe nimeni. Este unul dintre cazurile rare de condamnare la moarte din Statele Unite, potrivit Houston Chronicle, deşi legile din Texas permit o astfel de execuţie.

Un condamnat din Texas îşi aşteaptă execuţia, programată peste câteva zile, în ciuda faptului că nu a ucis pe nimeni şi, potrivit unora, nici măcar nu a ştiut că va avea loc crima de care este acuzat.

Lui Jeffrey Lee Wood i se va administra injecţia letală pe 24 august, la câteva zile după ce împlineşte vârsta de 42 de ani.

Americanul este acuzat că a participat la un jaf, în urma căruia a murit o persoană. În fapt, Wood îşi aştepta amicul, pe Daniel Reneau în afara magazinului unde acesta intrase să comită jaful. Reneau l-a ucis pe vânzătorul din magazin şi apoi au fugit amândoi.

Deşi Wood susţine că nu a ştiut ce avea de gând să facă prietenul lui în magazin, în Texas există o lege care îi condamnă la fel de dur şi pe complici ca şi pe cei care comit efectiv crimele sau ilegalităţile.

Lui Daniel Reneau i s-a administrat injecţia letală încă din anul 2002 pentru crima comisă.

Mai multe articole despre:
Texas condamnare la moarte condamnat la moarte