MENIU

DOLIU în politica românească - Un cunoscut deputat PNL a murit

Doliu în PNL

Partidul Național Liberal este în doliu, după ce un cunoscut deputat s-a stins din viață.

Fostul parlamentar Mircea Teodor Iustian a murit, după o lungă suferință cu o boală necruțătoare, joi seară, la Spitalul Județean Constanța. Politicianul s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani.

Tragicul anunț a fost făcut public de către colegii lui liberali.

Mircea Teodor Iustian a fost subprefectul județului Constanța, în perioada decembrie 1996 - februarie 2000. În perioada 1990 - 1993, a fost preşedinte al Filialei judeţene Constanţa a PNL, iar între 1993 - 2004 a fost vicepreşedinte al Filialei judeţene Constanţa a PNL.

El a fost medic, absolvent al Facultății Generale de Medicină Cluj.

Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Bisericii Sf Gheorghe din strada Nicolae Iorga, iar înmormantarea va avea loc luni în jurul orelor 10:30.

”Îi putem aduce un ultim omagiu colegului nostru duminica, de la ora 19:00, când va avea loc o slujba în memoria dumnealui ( la Capela bisericii Sf Gheorghe ). Dumnezeu să îl odihnească.“, au transmis liberalii.

Președintele CJ, Mihai Lupu, a transmis mesaj de condoleanțe. ”Am aflat cu durere în suflet de trecerea colegului și prietenului Mircea Iustian în lumea celor drepți. A plecat un om minunat, un profesionist dedicat profesiei sale dar și administrației publice locale și centrale. Condoleanțele mele pentru întreaga familie și prieteni în acest moment trist și dificil. Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere”.

Mai multe articole despre:
Mircea Teodor Iustian doliu doliu in pnl