MENIU

Trei bărbați reținuți după un atac violent. Au lovit un bărbat și au distrus trei mașini

Polițiștii din Prahova au intervenit luni într-un scandal care a degenerat într-o agresiune fizică și distrugerea de bunuri în comuna Sângeru. În urma unui conflict spontan, trei bărbați au intrat fără drept în curtea unui cetățean, l-au atacat fizic și au provocat pagube materiale, avariind trei autoturisme.

Ce au anunțat oamenii legii

Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Prahova, incidentul a început ca o dispută verbală între mai multe persoane. Conflictul a escaladat rapid, iar trei dintre bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 46 de ani, au pătruns în curtea unui bărbat de 38 de ani, unde l-au agresat fizic. În timpul altercației, aceștia au distrus și trei vehicule aflate pe proprietatea victimei.

Poliția a identificat rapid suspecții și i-a condus la secție pentru audieri. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Parchetului pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Ancheta continuă, iar cei trei bărbați sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni, inclusiv distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, amenințare și loviri sau alte violențe.